Cloud Services

'Enjoy the satisfaction that comes from doing little things well' ~ H. Jackson Brown, Jr.

cloud services

Tenfore BV heeft de hostingactiviteiten en infrastructuur overgenomen van Enternext Hosting BV, die per 3 april 2017 haar activiteiten (na 18 jaar) beëindigt.

Onder de naam Tenfore Cloud Services verlenen wij vanaf april 2017 de volgende diensten:

  • Domeinregistratie (via SIDN, Eurid, eNOM, EuroDNS en Instra)
  • Hosting (webhosting, serverhosting en cloudhosting)
  • Uitgebreide WordPress ondersteuning
  • Secure website certificaten
  • Voice-over-IP diensten

Exclusiviteit

De dienstverlening is vooralsnog afgestemd op de klanten van Enternext. Voor hen zal er – anders dan een wijziging van de contractant – niets veranderen aan de dienstverlening. Ook de contactgegevens blijven gelijk.

Faciliteiten

Vanaf april 2017 hebben wij door de overname van de infrastructuur van Enternext (IP-adressen, nameservers, servers, netwerkcomponenten, internet uplinks en een serverrack in het DCG datacentrum) alle benodigde faciliteiten verworven om de hostingactiviteiten t.b.v. van de klanten van Enternext onveranderd voort te zetten.

Support

Voor vragen en/of support kunt u zich natuurlijk gewoon bij ons melden: het telefoonnummer is hetzelfde gebleven: 088 – 123 1111

Ook het support portaal van Zendesk blijft hetzelfde.

Verder mag u van ons verwachten dat we de dienstverlening op de vertrouwde wijze blijven voortzetten. Klanten die nog niet op de hoogte gesteld zijn, worden alsnog zo snel mogelijk geïnformeerd.